Craft CMS Bureau

Onze Henk is jouw licht in het donker

Illustratie Henk nacht

Hij komt als wij gaan en gaat als wij komen. Wat hij uitvreet weten we niet, maar 's nachts verzamelt hij online pareltjes.

Want internet slaapt niet, zegt Henk altijd. We geven hem het voordeel van de twijfel. Als hij zijn vondsten deelt mag hij blijven.

Volg Henk

Waarom wij voor Craft kiezen?

Craft lollies

Nou, euhm ja... Da's best een lastige vraag, want met Umbraco, Kentico, ExpressionEngine, Drupal en WordPress maken we ook hele toffe dingen.

Alleen met Craft voelt alles vertrouwd, betrouwbaar en vooral gemakkelijk. Niet altijd qua development, maar wel in dagelijks gebruik: qua beheer, maar ook voor iedereen die onze sites en apps gebruikt.

Sneller en zonder zorgen

21 girls

Craft maakt trouwens gebruik van een slimme motor, zodat je -zonder risico- kunt ontwikkelen. Onze designs gaan 1-op-1 via front-end en Docker naar Craft, zodat we kunnen ontwerpen in de techniek.

Elk ideetje staat zo snel en foutloos live. Het helpt onze klanten om makkelijker betere resultaten te boeken in conversie, waardering en betrouwbaarheid.

Ondertussen is alles up to date (zonder dat iemand het merkt), waarbij we gebruik maken van snapshot-fallback: merken onze automatische tests ook maar iets geks op dan volgt direct een rollback.

Beproefd

21 mobile

Site-jes als de onze maken we ermee, een enorm donatieplatform met CliniClowns of -binnenkort live- headless e-commerce met La Place.

Wil je iets specifieks weten? Vraag gerust naar Tim, Jeroen, Giulia of Ralph!