dit is onstuimig
wij snappen online

Onze passie is om de beste online ervaring te creëren.

We werken daarom nauw samen met onze klanten om continu online resultaat te boeken. Onze ervaring beschrijven we in best practices waarop we vertrouwen. Zo wordt elk vraagstuk een succesvolle online creatie.

onze bureaupresentatie 

 

Oprichters Laurens van Klaveren en Ralph Bom hebben sinds 2005 dezelfde focus: op elk beeldscherm duurzaam online succes boeken.

Meerwaarde zoeken we niet alleen in de oplossing, maar ook in het traject. Zo werken we jarenlang vol trots aan grootse vernieuwingen in allerlei branches zoals media, financiële dienstverlening en non-profit. Van startup tot multinational.

 

Ieder beeldscherm, iedere intentie

Je doelgroep kan 24/7, via allerlei kanalen en op een groot scala aan apparaten een bezoek brengen aan je online productie. Dat gegeven is ons houvast, want zo kunnen we de meest relevante ervaring voorschotelen.

 

Lastige problemen lossen we op

Online groeit, verandert en wordt steeds belangrijker. Daarom zijn grote en kleine vraagstukken de drugs waar ons team beter van gaat werken. Door onze expertise te bundelen met de kracht van onze klant weten we altijd de juiste oplossing te vinden.

 

Lean UX als onze motor

De online ervaring (UX) staat centraal in iedere oplossing: via een beeldscherm gaat het erom hoe het oogt, voelt, werkt, beweegt en leest. We werken zeer doeltreffend door de investering steeds laag te houden en ons te focussen dat we snel kunnen inspelen op online inzichten of veranderingen.

 

Voor realisatie en exploitatie

Met uitzicht op de drukste winkelstraten van Amersfoort zitten we met ons team van vakidioten aan tafel. Ieder vanuit zijn eigen achtergrond en expertise: ux- & ix-design, project, marketing, techniek, inkoop, strategie, testers en content. Zo zetten we steeds de beste combinatie en sturen we met regelmaat op vergroten van succes.

wij zijn onstuimig