Innoveren in vastgoed start online

CBRE, wereldwijd de grootste beursgenoteerde vastgoedorganisatie, is uniek in de manier hoe ze concepten, projecten en gebouwen slim vermarkt.

In een handomdraai lanceren ze projectsites met een passende uitstraling en invulling. Het vernuft zit in de afgeschermde online omgeving, waarachter een gepersonaliseerd aanbod aan documenten schuilt.

Focus op eindgebruik 

Met één login verscheidene projecten benaderen

Uit ervaring weten we dat het lastig is voor een communicatie- of marketingafdeling om voldoende capaciteit beschikbaar te hebben om visueel sterke oplossingen neer te zetten en de online doorvertaling daarvan te onderhouden.

Daarom hebben we gekozen voor een solide basissysteem om snel en gemakkelijk websites samen te kunnen stellen en ze een eigen identiteit te geven.

Met één login verscheidene projecten benaderen

Via een uitgebreid rechtensysteem wordt bepaald welke klant toegang krijgt tot welke projectsite en in welke mate. Zo kunnen klanten met één login al hun projecten benaderen en afhankelijk van de mogelijkheden inzage krijgen in de informatie.?

Om het voor de eindgebruiker zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we gekozen voor één centrale portal waarop betrokkenen kunnen inloggen om naar de voor hen beschikbare projectsites te kunnen gaan.

Bouwtekeningen 

Modulaire opbouw van design

Voor de aanvang van de designfase werkten we alle losse delen van de interface uit in wireframes, zodat we met CBRE in detail alle functionaliteit konden afstemmen.

Modulaire opbouw van design

Deze ‘bouwtekeningen’ bevatten alle unieke schermlay-outs en interacties en vormen de gedocumenteerde kern van de te realiseren projectsites en beheeromgeving.

Enorme schaalgrootte zonder rompslomp 

Eenvoudig nieuwe projectsites aanmaken en beheren

Doordat er wordt gewerkt volgens een vast basisstramien voor elke website waarbinnen veel flexibiliteit en keuzemogelijkheid aanwezig is, ontstaat er voor de organisatie een zeer schaalbare oplossing.

Nieuwe projectsites kunnen zeer eenvoudig worden aangemaakt en bestaande kunnen worden onderhouden vanuit één centraal Content Management Systeem (EE).

Eenvoudig nieuwe projectsites aanmaken en beheren

Look & feel in huisstijl 

Projecten, thema's & klanten in no-time in CBRE-huisstijl

Er is veel aandacht besteed aan de vrijheid voor CBRE om per afzonderlijke site gemakkelijk de look & feel in CBRE-huisstijl of in die van een project, thema of klant op te zetten, zonder dat daarvoor steeds ontwerpers of programmeurs hoeven worden ingeschakeld

Projecten, thema's & klanten in no-time in CBRE-huisstijl

Modules  

Met een paar klikken bepalen welke modules worden getoond

Om deze gedachtegang te ondersteunen zijn alle functionaliteiten (nieuwsbox, agenda, social media, etc.) ingedeeld in modules. Per website kan vervolgens met een paar klikken worden bepaald welke modules worden weergegeven.

Met een paar klikken bepalen welke modules worden getoond

De invulling van de modules is te beheren door de uitvoerende projectmanagers.

CBRE Provada

 

Wij dragen zorg

We bedenken, creëren en optimaliseren de online omgeving dusdanig dat er een autonoom systeem staat waarmee de sites continu worden samengesteld en gelanceerd.

CBRE heeft hiermee een tool in handen dat meerwaarde biedt in hun gehele aankoop- of verhuurtraject.

wij zijn onstuimig

Een bedreven multidisciplinair team dat jou helpt overtuigen op elk beeldscherm.

Wij maken bezoekers blij. Met slim ontwerp. En met techniek die simpel voelt.
Onze klanten krijgen daar aandacht, vrienden en verkoop voor terug. Iedereen blij.

daag ons uit

We nodigen je uit om jouw lastigste online vraagstuk met ons te delen.
Iets waar je steeds opnieuw tegenaan loopt en tot nu toe nog niet uit bent of waarvan je weet dat daar winst valt te behalen.
Een digitaal platform neerzetten? Conversie op een cruciale pagina? Op zoek naar eenvoud in iets dat maar complex blijft? Zoiets.