Kennis overbrengen op het hoogste niveau

Opleiders Elsevier Opleidingen, Elsevier Financiële Educatie en Reed Business Academy verenigen 40 jaar ervaring en gaan voortaan samen verder als Reed Business Opleidingen. Wij dachten mee in interactieontwerp en design om zo in de toekomst online verschil te kunnen maken.

 

Online is het belangrijkste kanaal geworden om de keuze te maken welke opleiding het beste voor je is. Reed Business Opleidingen onderkent dat en zocht daarom naar de beste oplossing voor dit medium.

Zowel de Corporate Site als de Product Marketingsite hebben als doel om zoveel mogelijk deelnemers te werven. Daarom is optimale conversie op alle niveaus van belang.

zachte factoren om te overtuigen 

Bezoekers positief verrassen bij eerste kennismaking

Bezoekers moeten bij een eerste kennismaking positief verrast zijn over de betreffende opleiding. Zowel qua kennisniveau, te behalen resultaten, gedegen opleidingsinstituut, ervaren docenten en andere zachte factoren die meehelpen om hierin te overtuigen.

Bezoekers positief verrassen bij eerste kennismaking

 

We willen bezoekers op een laagdrempelige wijze kennis laten maken met de breedte van het opleidingsaanbod, door het doorbladeren & vinden van opleidingen ‘leuk’ te maken en op een slimme wijze verbanden te leggen met bijvoorbeeld vervolgopleidingen.

aantrekkelijk vormgegeven schermen 

Een goede ervaring leidt tot minder afhakers

Bezoekers die gestart zijn met het invullen van één van de formulieren, zullen vooral een goede ervaring moeten hebben die niet tot afhaken leidt. Aantrekkelijk vormgegeven schermen, formuliervelden met in-line uitleg waar nodig, overzichtelijke segmentatie van vragen en zicht op de positie in en duur van het proces.

Een goede ervaring leidt tot minder afhakers

nadruk op betrouwbaarheid 

Gerust stellen tijdens de daadwerkelijke transactie

Op het moment dat de daadwerkelijke transactie plaatsvindt moet vooral gerustgesteld worden, want het invullen van het formulier betekent dat het product of de opleiding an sich als zinnig wordt beschouwd. Dit doen we door hier nadruk te leggen op veiligheid, betrouwbaarheid, kwaliteit en garanties.

Gerust stellen tijdens de daadwerkelijke transactie

We zorgen ervoor dat het instituut, de afzender, een gedegen partner is om je opleiding bij te volgen. Dankzij de kracht van Reed Business Opleidingen met haar brede opleidingsaanbod, gesteund met de sterke merken van zusterbedrijven kunnen ze zeer veel vertrouwen uitstralen naar de markt.

websites in hetzelfde jasje 

Multi-site-aanpak vanuit een betrouwbare infrastructuur

Uit ervaring leren we dat websites met vergelijkbare doelstellingen prima in hetzelfde jasje kunnen worden gestoken. We redeneren hierbij eenmalig wat de beste online oplossingen zijn en schetsen hier een toekomstbeeld bij.

We beproeven deze strategie vervolgens in de praktijk met een compacte pilot. Daarna rollen we de andere sites uit volgens hetzelfde stramien en op een betrouwbare infrastructuur. Het technisch platform is ontwikkeld op basis van Wordpress, waarbij we konden vertrouwen op de technische inspanningen van Exed.

Multi-site-aanpak vanuit een betrouwbare infrastructuur

perfectioneren op inhoud 

Slim gebruik maken van status in specifieke vakgebieden

Reed Business Opleidingen is vaak de beste opleider in specifieke vakgebieden en speelt daar vernuftig op in met niche-sites. Net als in haar opleidingen werkt ze vanuit een toegespitst concept, waarbij de beste vorm wordt geperfectioneerd en de inhoud het verschil maakt. Online gebeurt dit door niche-sites te lanceren, zoals klimaattechniekopleiding.nl, opleiding-vca.nl en leidinggeventechniek.nl

Reed Business Opleidingen

wij zijn onstuimig

Een bedreven multidisciplinair team dat jou helpt overtuigen op elk beeldscherm.

Wij maken bezoekers blij. Met slim ontwerp. En met techniek die simpel voelt.
Onze klanten krijgen daar aandacht, vrienden en verkoop voor terug. Iedereen blij.

daag ons uit

We nodigen je uit om jouw lastigste online vraagstuk met ons te delen.
Iets waar je steeds opnieuw tegenaan loopt en tot nu toe nog niet uit bent of waarvan je weet dat daar winst valt te behalen.
Een digitaal platform neerzetten? Conversie op een cruciale pagina? Op zoek naar eenvoud in iets dat maar complex blijft? Zoiets.